torstai 1. marraskuuta 2012

KIITOKLUBI Viialassa

Ensimmäinen kolmesta KIITOKLUBISTA organisoituu kovaa vauhtia. Kaiken ikäisille tarkoitettu, pääsymaksuton kulttuuriklubi järjestetään lauantaina 24.11. klo 15 alkaen Viialan Sampolassa. Nähtävissä ja kuultavissa tulee olemaan monenmoista viihdykettä Akaan eri taajamista tulevien ja eri ikäisten tekijöiden toimesta. Kulttuuripoliisit juontavat konstaapeli Reinikaisen hengessä, nääs kun  tänä vuonna tulee kuluneeksi tasan 30 vuotta siitä, kun alunperin viialalainen Tenho Saurén paitsi valittiin Venla-gaalan yleisöäänestyksessä vuoden parhaaksi esiintyjäksi, myös palkittiin Telvis-gaalassa vuoden suomalaisena hauskuuttajana! Ei siis tule olemaan klubilla vitsit vähissä...

Myös Kylmäkosken ja Toijalan taajamista on tulossa todella kovatasoista ohjelmaa, mutta paljastettakoon kaikki vasta ohjelman julkistamisen yhteydessä - minkä toivottavasti voimme tehdä mahdollisimman pian. Viimeisiä sopimuksia tässä vielä viilaillaan.

Viime kesän Kesäkatu-festivaalista tuttuun tapaan klubikahvilaa pitää enkeliyhtye Iloiset Harput, ja toivomuskirja on avoinna kaikille halukkaille kirjoittajille. Toivomuskirja toimitetaan kaupungin päättäjille ensi vuonna, ja siihen saa kirjoittaa nimettömänä. Kirjoista puheen ollen, pikkuinen kirjadivari vaihtotorin tapaan on myös toiveissa... Ja mitä kaikkea hauskaa tässä vielä keksitäänkään.

Järjestelyjen keskeltä raportoi Kati 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti