maanantai 8. lokakuuta 2012

Saa toivoa!

Akaassa aloitetaan tänä syksynä Kolme toivomusta -niminen yhteisötaideprojekti, jossa selvitetään kaupunkilaisten toivomuksia ja unelmia liittyen Akaaseen. Projekti koostuu kolmesta esittävän taiteen työpajasta ja kolmesta kulttuuriklubista syksyn 2012 ja kevään 2013 aikana. Kulttuuriosuuskunta Kiito järjestää jokaisessa taajamassa (Toijala, Viiala, Kylmäkoski) työpajan, jossa ryhmälähtöisiä menetelmiä käyttäen esityksellistetään osallistujien toivomuksia ja unelmia liittyen Akaaseen.

Kulloinenkin työpaja huipentuu esitykseen kulttuuriklubissa. Klubi on avoin kaikenikäiselle yleisölle, ja työpajaryhmän lisäksi esiintyjiksi kutsutaan paikallisia osaajia yli taajamarajojen. Myös yleisön toivomukset tulevat kuulluiksi ja nähdyiksi muun muassa mahdollisuutena kirjoittaa ne toivomuskirjaan, joka luovutetaan Akaan kaupungin päättäjille toimintakokeiluvuoden päätteeksi.

Tässä blogissa seurataan Kolme toivomusta -projektin etenemistä työpajojen kautta kohti kulttuuriklubeja. Haluamme välittää tunnelmia toiveiden tieltä ja toivomme, että sinä lähdet mukaan unelmoimaan. Ajatuksia ja toiveita saa jättää myös blogin kautta.

Lisätietoja hankkeesta:

www.jyu.fi/kuulto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti